Sindsro®:

I perioder af vores liv, kan vi have svært ved at finde roen, selvom den altid er en del af os. Sindsro® er en behandlingsform, der ved gentagne behandlinger genopretter din egen indre ro, så du igen bliver i stand til at overskue og leve dit liv, på en for dig rigtig måde.

 

Sindsro® kan gives til både børn og voksne, der har behov for at komme tilbage til deres egen ro. Roen hjælper os til at blive bedre til at mærke os selv og dermed også blive bedre til at mærke, hvad det er vi har brug for. Først her kan vi handle og lade forandringen ske. Hvis du er i en hektisk dagligdag, vil gentagelse af Sindsro® behandlingerne kunne bringe ro, så du kan få det nødvendige overblik til igen at være den som styrer dit liv. De for dig rigtige beslutninger, skabes bedst ud fra din egen følelse af ro. Det er kun dig, der ved, hvad der er bedst for dig, i dit liv. Roen kan ligeledes give dig det mod du måske står og mangler, for at komme videre på den for dig helt rigtige måde.  

 

Selve behandlingen:

Hver behandling starter med, at vi har en kort samtale ud fra, hvordan du har det lige nu. Herefter lægger du dig på behandlerbriksen og får et tæppe over dig. Her skal du vare være, der er ingen krav til dig. Du kan have tanker, eller falde i søvn, her er der ingen forventninger til dig. Jeg sætter mig ved hovedgærdet, og går ind i dyb ro, og intet andet end roen eksisterer herefter. Jeg lægger mine hænder på dine skuldre, som det første, og efter på forskellige punkter på dit hoved, for til sidst at lægge mine hænder på dine fødder, så roen får mulighed for mærkes helt ned i din krop. Undervejs fra hoved og ned til fødderne, lægger jeg mine hænder forskellige steder på din krop – alt sammen oven på tæppet.

 

Når behandlingen er slut, kommer du op og sidde igen, og får et glas vand. Her vil du få en opgave, som du med fordel kan gøre, indtil vi ses igen. For at du selv kan være med til at få roen med helt ind i din egen hverdag, bedst muligt for dig. Opgaverne er meget forskellige og altid bedst muligt for dig, der hvor du står i dit live, lige nu.

 

Varighed:

En sindsrobehandling varer ca. fra 30 – 60 min.